Vanliga frågor

Vem är du och vad har du gjort?

Mitt namn är Hanna Widerstedt. Jag är konstnär och ligger bakom det omtalade ”LV-Projektet”, där jag granskade bloggvärlden genom att agera en fiktiv person vid namn Louis Vulgorette. Louis hade Sveriges tredje största blogg och var väldigt omtalad i media, deltog även i den svenska dokusåpan Big Brother. Läs mer här.
Just nu är jag aktuell med mitt nya projekt, Projekt X, destination utomlands som troligtvis blir klart sommaren 2013.

Jag vill bli en W-collector och köpa en tavla, hur gör jag och vad kostar det?

Mejla mig på hwiderstedt@live.se , räkna med att betala 5 000;- och uppåt. Innan eventuellt köp görs en grundlig intervju där du som köpare får svara på frågor om dig själv för att godkännas som en W-collector.

Vart kontaktar jag dig för ett mediauppdrag?

Mejla på hwiderstedt@live.se så pratar vi mer där.

Vem är du, egentligen?

Jag kan vara vem som helst, när jag vill och hur jag vill.

14 reaktioner på ”Vanliga frågor

 1. vem är riktiga hanna? Det här är ju också en karaktär, men alla är ju tröga för att fatta det? Tyckte om Louis Vulogrette 🙂 Funderat på att bli skådis? Älskade att se dig i big brother .:)

 2. hej Hanna. Evelina heter jag. kollade lite på dig i bb och sen sett några sjuka videoklipp på youtube som man blivit så förbannad över och nästan velat slå igenom en vägg bara för att få ut sin ilska på dig. sedan jag såg de videoklippen har jag hatat dig, ordagrant. sen nu för nån vecka sen sa en kompis till mig, *ja du vet hon hanna i bb, hon har bara skämtat, hon är inte så dryg som hon är”. direkt flög jag in på din blogg och lästa allting du skrivit om LV. håret på armarna stod rakt upp och jag bara kände hur glad jag blev på nått sätt. att människor kan göra så stora intryck i en människa är rätt otroligt faktiskt. från att du har varit en person jag hatat har du blivit min förebild, min idol. att du vågat göra en sådan stor grej som LV projektet faktiskt är, är ju helt fantastiskt. att du vågade. så mycket skit du måste fått är det ett under att du orkat stå kvar på dina ben. det jag vill komma fram till är att jag beundrar dig hanna. du är en utav världens ballasta brudar jag läst om. stå på dig och hoppas ditt nästa projekt blir ännu mer dramatiskt. men den gången hanna, den gången kommer jag inte hata dig.
  kramkram// evelina<3

   1. Du Polisen, det är inte olagligt att ha ett hatkors som profilbild, däremot är det olagligt att låtsas vara någon annan.

 3. Vem skulle inte älska att bli någon annan? Någon vulgär och galen person med noll hämdningar. Jag vet att om jag kunde dra på mig ett annat ansikte och ett annat namn skulle jag på en gång vilja prova. Alla pratar om att människor är rädda för att vara sig själva och att det är livets gåta; vem är jag? Men att kunna vara någon annan och pusha sig själv till gränser man aldrig vågat gå som sig själv är ordet vågat på en annan nivå. Vem är Hanna frågar folk…vem fan bryr sig! Hon får vara den hon vill, precis som jag är den jag vill vara…en personlighet idag, en annan imorgon. Alla kan säga att de har standards och så vidare, men faktum är att en personlighet är det man känner sig trygg i och det någon annan uppfostrat sig att känna sig trygg i, att ändra på detta är spektakulärt. Bra vågat Hanna. Många applåder!

 4. Jag kommer att tänka på Kurt Vonneguts ”Mother Night” (Moder natt”), med citat som ”We are what we pretend to be” och ”Don’t let the bastards grind you down”. Tror du skulle uppskatta den boken! Handlar om en amerikansk spion i Nazityskland och tiden efter kriget, hur han rycks med och hur han lär känna dem han bekämpar, hur hans identitet påverkas av att låtsas.

 5. Hej kära Hanna! 🙂
  Jag ville bara skriva att jag tycker du är smart och du är en kvinna full med fantasi och jag ser verkligen upp till dig Hanna!
  Du verkar mycket stark (inte för jag vet det men du verkar det)! GO GIRL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s