Sker

Snapshot_20140415_1

Sebastian och jag hade en grov diskussion igår. Han tyckte jag var störd i huvudet som slökollade a Serbian Film medans jag målade.
Du är fan sjuk” sa han.
JA OCH? DU ÄR INTE SÅ NORMAL DU HELLER.”
Det är som om du har två personligheter

Här blev jag riktigt sur och frågade vad fan han menade med det?!
En del av dig är så intelligent och rolig men den andra är bara sjuk och konstig

Jag frågade om han trodde jag led av multiple personality?
Nej, jag har också flera personligheter! Säkert fem.”
Ja, barnslig, pervers, rövhål, kontrollfreak och sexig.”

Är det så att vi är flera personer i en? En ljus och en mörk? Jag tror det var detta han menade men hans sociala skillz tillät det inte. Vi slutade iallafall diskutera detta när jag började förklara A Serbian Films hemliga budskap och att den inte alls bara är provocerande och äcklig! Den har faktiskt en mening!! Men han är för simpel för att fatta den!!
Vi är duktiga på att veta när vi ska sluta tjafsa så det inte blir onödigt bråk. Vi skrattade mest och han frågade om jag ”Were a movie expert now”.
Vi gosade hela kvällen och ingen onödig dramatik. Bara en het diskussion.

Min ljusa sida är den Hanna som vill alla väl, som faktiskt vill att alla ska må bra, som vill göra bra ifrån sig.
Den mörka Hanna är den som kommer fram när jag skapar, den fula Hanna. Den vackra och den fula.

5 reaktioner på ”Sker

  1. Alltid tyckt om det av din person man får se här. Starka åsikter men också lite mystisk så man vill veta mer. Skulle lätt hänga med dig!

  2. Varför behöver det ena utesluta det andra egentligen? Dessa sidor kan lika gärna vara synonymer eller motsvarigheter till egenskaper som förtrycks av samhället eller som inte anses vara vanliga. Jag förstår vad du menar endast för att jag kan jämföra med mig själv. Är en ung tjej med stora drömmar och är redan på väg att resa jorden runt, älskar att träffa nya människor och är det STÖRSTA livsnjutaren! Sen känner jag demonernas klor i ryggraden och planterar denna fascination i mitt huvud. Jag älskar kicken av att vara rädd, oavsett om det är en skräckfilm eller om jag är ensam i huset och hör saker. Jag låtsas inte vara rädd, men jag är det, och jag älskar känslan. Jag är väldigt självlärd men kunnig om torteringsverktyg och seriemördare, jag ÄLSKAR att gå och lägga mig efter att ha tagit hand om mig själv och gjort girly things och sen lära känna en ny seriemördare eller mystiska brott. Folk kan tycka att min fascination för sånt är sjukt, vrickad eller vad det nu är, men varför? Det är samhället som format det till så.
    Jag vill egentligen bara skriva av mig och har inget slutsats med denna långa text förutom att det är INTE ovanligt att fascineras av vad vi kallar en mörk sida, jag tror att de flesta fascineras mer av de yttre faktorerna och mindre de inre, och det beror nog på djupet hos personen.
    Kram på dig Hanna! Jag skulle ALDRIG kunna tro att det fanns någon som var mig så lik eller delar liknande fascinationer och egenskaper som du.
    Love

  3. Hej Hanna! Har du lust att berätta om den hemliga budskapen bakom filmen? Såg den innan idag efter att ha varit inne och läst på din blogg.. Hade varit kul att höra din åsikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s